BPS C5

Skrojen za novi nivo efikasnosti, BPS® C5 precizno ispunjava zahteve obrade novčanica, sa izuzetnom efikasnošću, fleksibilnošću i lakoćom za korišćenje.

BPS® C5 je razvijen da zadovolji potrebe malih i srednjih gotovinskih centara i soba za brojanje, kao i pozadinskih kancelarija u velikim filijalama banaka. U svim ovim oblastima, sve veći pritisci konkurencije i cena zahtevaju pojednostavljene procese, povećanu produktivnost i smanjene troškove, a da ne pominjemo visok nivo fleksibilnosti za prilagođavanje budućim zahtevima. Rešenje kompanije G+D je modularan, skalabilan sistem koji ispunjava sve zahteve procesa sa najvećom pouzdanošću, efikasnošću i lakoćom korišćenja. Visoka nominalna propusnost do 63.000 novčanica na sat, izuzetno fleksibilan modularni koncept (sa do 25 izlaznih slagača), najsavremeniji senzori usklađeni sa okvirom i mnoštvo softverskih opcija kombinuju se da ponude značajne konkurentske prednosti .

Design

Fleksibilna konfiguracija sa do 6 standardnih modula isporuke (SDM) sa po 4 izlazna slagača. Postojeće mašine se mogu lako nadograditi na licu mesta.

User friendly

Jednostavan, intuitivan i lak za korišćenje sa ekranom osetljivim na dodir sa slobodno pozicioniranim grafičkim korisničkim interfejsom.

Fast

Nominalni protok do 63.000 novčanica na sat u svim režimima rada.

Reliable

Najsavremeniji senzori razvijeni posebno da zadovolje zahteve komercijalnih korisnika: Brzi, pouzdani, precizni.

Reliable and secure

Senzorski sistem u BPS® C5 brzo, precizno i pouzdano verifikuje i sortira novčanice. Sistem se ističe u otkrivanju falsifikata (uključujući sastavljene novčanice) i sortiranju prema unapred definisanim kriterijumima podobnosti ili okvirima centralne banke. Za dodatnu sigurnost, na zahtev se mogu obezbediti interfejsi za video nadzor i industrijski zaštitni zid BPS® Eco-Protect.