BPS M7


BPS® M7 je srž G+D-ovog „Sveta velikih brzina“. To je modularni sistem za obradu novčanica za gotovinske centre centralne banke, gde inteligentna automatizacija kao što je NotaTracc® sistem dopunjuje brzu obradu i integriše svaku pojedinačnu novčanicu u visoko automatizovanu pametnu logistiku.

Sa više od 2.000 instaliranih sistema do danas, G+D je postavio standard za obradu novčanica u centralnim bankama i komercijalnim gotovinskim centrima u više od 115 zemalja. Sa propusnošću do 120.000 novčanica na sat, BPS® M7 dostiže maksimalnu produktivnost – i to sa izuzetnom preciznošću brojanja, u sistemu koji je veoma jednostavan za rukovanje. Kontinuirano odvajanje i automatsko ponovno punjenje kolutova traka osigurava neprekidan rad i time najviše performanse u svojoj klasi proizvoda.

Design

Modularni koncept pruža jedinstvene inteligentne opcije automatizacije

User friendly

Connects banknotes to the digital world by providing its individual lifecycle data by serial number reading

Fast

Vrhunski rezultati sortiranja (prikladnost, autentičnost, ponovljivost, reproduktivnost) zahvaljujući najboljim senzorskim rešenjima u klasi

Reliable

Opcija rezača na mreži za bezbedno uništavanje čak i pri 100% stopi usitnjavanja

Ease of use

BPS® M7 se može lako integrisati u sisteme upravljanja gotovinskim centrom. Korisnicima je omogućeno da se oslone na Compass VMS® softver koji omogućava upravljanje gotovinskim sefovima i računima klijenata, kao i obradu i obračun depozita. Compass VMS® je skalabilna platforma, koja se može uvesti korak po korak. Primer je modul za verifikaciju i računovodstvo depozita, uključujući njihovu pripremu i usaglašavanje tokom procesa zaglavlja kartice.